Jak vybrat vhodný zahradní set

Posedět si při hezkém počasí na balkóně, terase či zahradě ocení určitě každý z nás. Shrnuli jsme pro Vás pár základních tipů, jak pro pohodové posezení zvolit ten nejvhodnější zahradní nábytek.

Jedno z prvních kritérií, kterým se každý z nás musí řídit, jsou rozměry prostoru, kam chceme zahradní set umístit. Ale troufáme si říct, že u nás naleznete do každého prostoru něco.

V nabídce máme hned několik balkónových setů. 2 křesílka a stolek Vám poskytnou dostatečný komfort pro odpočinek. Podívejte se například na sety SALVADOR či ROSARIO z lisovaného plastu.

           

Z dřevěného nábytku do menších prostor doporučujeme utvořit set ze skládacích křesel FELIX a stolu EMA. Stejný set akorát v kovovém provedení utvoříte za pomoci křesel ZWMC-45 a stolu ZWMT-60F. Vše je skládací, a tedy zabere minimum prostoru pokud budete chtít na zimu uschovat.

   

 

Dalším důležitým požadavkem je typ materiálu, který si pro svůj zahradní set představujete. Pokud hledáte něco bezúdržbového, tak může být ideální volbou souprava z lisovaného plastu v imitaci ratanu. Zde máme v nabídce celé kolekce CORFU, SALEMO či EMMA, které nabízejí široké možnosti výběru.

Další velmi oblíbenou bezúdržbovou variantou je kovový nábytek. I zde můžete set sestavovat dle libosti.

Pokud jste smířeni s tím, že čas od času svůj nábytek ošetříte nátěrem, můžete vybírat z široké nabídky dřevěných souprav, stolů, lavic a křesel. V setu koupíte například čtyřmístnou soupravu SYLVA či NORDIC.

   

Pohodlný set vytvoříte také z lavic a stolů VIKING, kde můžete vybírat mezi přírodní, šedou a lakovanou variantou.

Pokud vyžadujete absolutní pohodlí, tak doporučujeme luxusní ratanové soupravy z umělého ratanu. Krásný design, lehká, ale zároveň kvalitní hliníková konstrukce, pohodlné podušky, to vše tyto soupravy nabízí. A právě teď na některé z nich máme skvělé akční ceny. Zaleží jen na Vás, zda preferujete jídelní stůl, který nabízí například souprava OTTAWA či konferenční stolek, který najdete u soupravy VANCOUVER.

Možností je nespočet a je jen na Vás, kam se příště na své terase, balkónu či zahradě usadíte.