Voda jako pomocník na zahradě

Každý zahrádkář velmi dobře ví, že dostatek vody je polovina úspěchu na cestě ke krásně zelené a rozkvetlé zahradě.

Proto se otázce na způsoby zachycování vody na pozemku žádný nevyhne. Ideální řešení je zabudování nádrže do země a shromažďování vody tam. Ne každý má ale tuto možnost, a proto jsou na trhu různé druhy nádrží a sudů, které tuto funkci podzemní nádrže také dobře naplní.

V naší nabídce naleznete skládací nádrže na vodu, jejichž velkou výhodou je možnost složení a opětovného rozložení. Díky tomu můžete nádrž na zimní měsíce pohodlně uschovat, zabere Vám minimum místa a na jaře ji opět rozložíte. Nádrž můžete ponechat i venku, její odolnost je od -35 °C do 80 °C. Jediné, co musíte udělat, je vypustit vodu, pokud teplota klesne pod 0 °C, aby nedošlo k zamrznutí vody a následnému poškození nádrže.

nádrže

Další nespornou výhodou těchto nádrží je materiál, ze kterého jsou vyrobeny. Jedná se o syntetické PVC, díky čemuž se nemusíte obávat koroze. Materiál zaručuje dlouhou životnost, snadné používání a minimální náklady na údržbu. Stabilita nádrže je zajištěna postranními opěrnými tyčemi.

Nádrž balení

Součástí každého balení je i příslušenství. Jedná se o vypouštěcí ventil, přepouštěcí ventil, vodovodní kohoutek a hadici. Filtrační mřížka, která je umístěna na vrchu nádrže, slouží k zachycování nečistot. Horní část nádrže je možné rozepnout pro snadnější přístup k uchovávané dešťové vodě.

nádrže - příslušenství

Tyto nádrže nabízíme v 6 různých velikostech od objemu 200 l, přes 500 l až po 1 000 litrovou nádrž. Takže výběr je opravdu široký.

Vodu můžete zachytávat přímo z okapového systému Vašeho domu. Na terasu Vám můžeme doporučit naše pergoly BRUCE s transparentním nebo šedým polykarbonátem. Tyto pergoly mají bezúdržbový hliníkový rám a okapní svody, na které snadno nasadíte hadici a získáte tak další objem vody, který zajisté na zahradě následně využijete.

bruce-d-white-background-1