Na dosah ruky, Zase o kousek blíže, Rychle a snadno

To vše Vám chceme nabídnout. V dnešní době všichni při online nakupování očekáváme, že objednané zboží dostaneme co nejdříve. To je samozřejmě i náš cíl, a i když se většinou něco pokazí v nejméně vhodný moment, věříme, že včasné doručení patří mezi bezesporné přednosti našeho eshopu www.galobe.cz.

Abychom Vám byli ještě blíž a abyste měli větší možnost výběru přepravy, zařadili jsme nově mezi dopravce Zásilkovnu. Díky tomu získáte možnost vyzvedávat zboží z více jak 3 600 Z-Boxů ve všech koutech naší republiky. Zásilkovna nabízí i přes 5 300 výdejních míst, na které si můžete nechat zaslat zboží do 15 kg. A pokud si i přes nepřeberné množství výdejních boxů a poboček nevyberete, není problém doručit balíček přes Zásilkovnu i na Vaši adresu.

   

Věřím, že většina z Vás má zkušenosti se skvělou aplikací Zásilkovny, díky níž budete mít informace, kde se nachází Váš balíček, neustále po ruce.

Menší balíčky se k Vám od nás mohou dostat také díky PPL. Ta ho doručí také přímo k Vám na adresu nebo na jeden z dvou tisíc PPL ParcelShopů.

Pokud doručení probíhá standardní cestou, jeden den u nás přepravce vyzvedne a druhý den doručí na Vámi vybrané místo. Takhle jednoduše by to mělo fungovat 😉.

Větší balíky a palety se ke svému majiteli dostanou většinou o den později, ale za to díky službám DHL v 99 % případů v pořádku, což je také jeden z našich hlavních cílů.

        

Jak už název našeho e-shopu napovídá Garden Looks Better, snažíme se o to, aby Vaše zahrada, ale i domácnost vypadala co nejlépe. Chceme Vám nabídnout co největší portfolio produktů, které můžete zakoupit na jednom místě z pohodlí svého domova a o vše ostatní se už postaráme my.

Tak snad tohle všechno u nás, na dosah ruky, zase o kousek blíž a rychle a snadno naleznete.  A pokud byste čistě náhodou nebyli s něčím spokojeni, tak oceníme Vaše připomínky, protože vždy je co zlepšovat a možná Vás napadne nebo vidíte to, co my už přehlížíme.