Skladujte pomocí skladových kontejnerů

To, že místa na uskladnění zahradního náčiní, sekačky či zahradního traktoru, není nikdy dost, nemusíme dvakrát opakovat. Otázkou je, jaké možnosti pro skladování se nám nabízí.

V naší nabídce naleznete celou řadu plechových a plastových domků o různých velikostech, které pro tento účel můžete velmi dobře využít.

Další novou možností, kterou Vám můžeme nabídnout, jsou skladovací kontejnery.

Skladový kontejner (6)

Tyto kontejnery představují skvělou příležitost nejen pro skladování nářadí, ale díky vysoké nosnosti podlahy až 440 kg/m2 a odolnosti materiálu je kontejner vhodný pro uložení takřka čehokoliv od nářadí, přes pneumatiky až po stavební materiál. Kontejner lze také využít jako garáž pro motorku či zahradní stroje.

Skladový kontejner (8)

Nespornou výhodou kontejneru je velmi jednoduchá montáž. Další výhodou je možnost opětovného složení a postavení kontejneru na jiném místě. Stabilní konstrukce vydrží i nepříznivé povětrnostní podmínky. Střecha unese zatížení sněhem až 220 kg/m2 a konstrukce je odolná vůči větru o rychlosti 130 km/h.

Konstrukce těchto skladových kontejnerů je z pozinkovaných ocelových plechů, které jsou práškově lakované.

S kontejnerem ve složeném i rozloženém stavu je možné manipulovat vysokozdvižným vozíkem.

Skladový kontejner (9)Výrobce zde myslel i na zajištění bezpečí uložených předmětů, proto jsou dveře vybaveny hned dvěma zámky, které jsou součástí balení.

Skladový kontejner (7)       Kontejner skladový (5)

V současné době můžete vybírat ze 3 velikostí. Šířka všech je 215 cm, hloubka pak 208 cm, 291 cm a největší, který je aktuálně skladem, má hloubku 391 cm. Při skladování zajisté také oceníte rozměry dveří, které jsou široké 120 cm a vysoké 190 cm.

Vybírejte z naší nabídky skladových kontejnerů přesně podle vašich představ.