Uskladněte nábytek a nářadí před zimou

S blížícím se podzimem přichází období, kdy stále častěji uvažujeme o tom, kam uskladníme všechen zahradní nábytek, podušky, nářadí a vše, co potřebuje přes zimu uschovat.

Možností, jak se s touto otázkou popasovat je hned několik. Dobrou volbou může být úložný box na podušky a různé doplňky. Pro uskladnění větších věcí je ale nejvhodnější zahradní domek.

U domku je zapotřebí zvážit, jaký materiál preferujete a jaké vlastnosti domku jsou pro Vás nejpodstatnější. Pokud potřebujete, aby Vám domek sloužil již tuto zimu, zděný domek už pravděpodobně nestihnete. U dřevěného domku musíte zase počítat s pravidelnou údržbou pro zachování původního vzhledu.

Rychlou montáž a téměř žádnou údržbu Vám nabízí plastové domky. Podívejte se na naši nabídku plastových domků, která se neustále rozšiřuje. Nově jsme zařadili domky z řady AVE, kde jsou zastoupeny modely s plochou přes 2 m2, které jsou ideální do malých zahrádek. Ale naleznete zde i opravdu velké modely s plochou přes 10 m2, kam se toho vejde opravdu hodně.

plastovy-domek-ave-b-2     plastovy-domek-ave-j-2

Tyto domky mají sedlovou střechu, tmavě šedé plastové panely o síle 12 mm a kovové výztuhy pro zajištění dostatečné pevnosti. Je zde i okno, které můžete umístit na pravou či levou stranu dle Vaší potřeby. Odvětrávání je zajištěno ventilační mřížkou. Domek je možné uzamknout visacím zámkem. Obvodový rám, který se ukotví do rovného podkladu je součástí balení a v případě zájme je zde možné dokoupit podlahou konstrukci.

Pokud hledáte domek s pultovou střechou, tak i zde je hned několik modelů, které tento požadavek splňují. Patří sem například domky Beck, Toya, Manor Pent a dále pak všechny modely z řady Artisan a Cortina.

plastovy-domek-toya-b     cortina-9x7-web3

Jeden z největších domků v naší nabídce je plastový domek OAKLAND 7515. Je vyroben z vysoce kvalitního materiálu, který je odolný nepříznivým povětrnostním podmínkám, konstrukce je zpevněna ocelovými výztuhami. Součástí domku je vysoce odolná podlaha, což je bezesporu výhodou. Pro uskladnění větších předmětu oceníte i prostorné dvojité dveře. Domek je vyroben v moderní barevné kombinaci světle a tmavě šedé barvy, ale pokud byste se chtěli odlišit od sousedů, můžete stěny domku natřít.

oakland-7515-domek-image

I plechové domky mohou být opravdu pevné. O tom Vás přesvědčí domky řady ANNA z ocelových plechů o tloušťce 0,4 mm, s rámem z pozinkované oceli o tloušťce 0,5-1,2 mm. Dostatečné světlo v domku zajišťují prosvětlené vrchní části panelů a také okno.

anna-c-ral9007-1

I další plechové domky Vám poskytnou prostor pro uskladnění, zde můžete vybírat mezi šedým a zeleným barevným provedením, mezi různými velikostmi i zda preferujete přístřešek na dřevo, či kolo.

luke-b-cold-grey-1     archer-b-zahradni-domek-zeleny

V každém případě je vždy lepší, mít vše na jednom místě a ideálně pod zámkem, abyste se o své věci nemuseli obávat.