Čas relaxu a opalování

Milovníci slunce a tepla se konečně dočkali, předevčírem konečně vypuklo kalendářní léto a nutno podotknout, že v posledních dnech jsme zažívali až tropická vedra. V takovýchto dnech se samozřejmě všichni těšíme na strávené chvíle u bazénu či opalování na terase. Abyste si tyto dny užili opravdu naplno, rozhodli jsme se Vám přiblížit nabídku produktů, které v těchto dnech určitě využijete.

17201591-pacific-set-6539-rgb

Je potřeba se připravit na pořádnou opalovačku! Abyste si ji užili co nejvíce, naleznete v naší nabídce hned několik desítek lehátek. Můžete vybírat z mnoha designů a druhů materiálu - viz naše nabídka lehátek.

Pokud patříte mezi milovníky pohodlí, určitě budete upřednostňovat lehátko s poduškou. Některé modely, jako například lehátko Daytona, už mají podušku součástí balení, k jiným modelům lze samozřejmě podušku zakoupit, a i v tomto případě můžete vybírat hned z několika vzorků designů - viz naše nabídka podušek.

 melas-lehatko

Rady:

  • Skladování – některé lehátka lze jednoduše složit a díky tomu je lze snadno uskladnit, mezi takové patří například modely Meggie, Bahama, Borneo či London. Pro uskladnění můžete využít například zahradní domek.
  • Pohodlí – pohodlí je základ, a právě proto jsou některé modely lehátek (Era, Leila, Melas) vybaveny bočním výsuvným stolečkem, který využijete na odložení studeného nápoje či knížky.

 dvojity-slunecnik-hnedy

Na druhou stranu je nutné se před sluncem i chránit, pro tyto potřeby pro Vás samozřejmě máme v nabídce velký výběr slunečníků různých velikostí a barev.

Nezapomeňte na podstavec! Některé modely mají součástí balení křížový podstavec, z pravidla se jedná o slunečník s boční nohou, který doporučujeme zatížit betonovými deskami o velikosti 50x50cm. Ke slunečníkům se středovou nohou lze podstavec dokoupit samostatně.

Rady:

  • Praktičnost – některé modely mají možnost nastavení stínění či je lze libovolně otáček, jako například model Cantielver! Díky tomu budete mít stín vždy tam, kde ho potřebujete.
  • Podstavec v ceně – velký a robustní slunečník Banana s možností nastavení úhlu stínění má podstavec součástí balení!

 hh512a-b-109002-mensi

Tip:

Nemáte zahradu? Nevadí!

Vytvořte si na terase či balkóně svou oázu klidu. Vyberte si z naší nabídky lehátek a jako podklad použijte například kvalitní umělý trávník či skládací dřevěnou podlahu, okolo přidejte několik menších květináčů s rostlinami a na závěr přidejte například multifunkční Ice Cube, který bude sloužit jako chladnička i stolek zároveň.

17192156-daytona-5876-rgb