Naše zahradní domky

Zahradní domky slouží k uložení všech předmětů, které běžně využíváte na zahradě. Ať už se jedná o drobnosti, jako například potřeby pro pěstování, opravdu velké předměty typu zahradní sekačky či dokonce zahradního traktoru.

V dnešní době, kdy se často setkáváme s novostavbami bez podsklepení či zděné garáže, se zahradní domek může hodit i pro uskladnění například sportovního náčiní, jako jsou jízdní kola, nafukovací člun či paddleboard nebo pro uložení veškerého dílenského náčiní.

Před zakoupením domku byste si tedy měli položit otázku, jaké předměty budete chtít do domku uskladnit a podle toho volit ideální velikost. Samozřejmě záleží na možnostech volného místa na Vaší zahradě.

V naší nabídce naleznete domky od cca 1,2m2 až po cca 8,5m2.

17197898_FACTOR 6x6_6248_RGB

Díky neustále se rozvíjejícímu trhu si můžete vybrat z mnoha stylů a druhů materiálu. Nemusíte se tedy bát, že by Váš zahradní domek nezapadal do stylu zahrady.

V naší nabídce naleznete především kovové domky ROJAPLAST a plastové domky KETER. V obou případech se jedná o bezúdržbové domky s dlouhodobou životností, což je hlavní výhoda oproti například dřevěným domečkům.

picture-246945-3_1

Rady:

  • Pevný povrch je základ - zahradní domek je třeba umístit na rovný a pevný podklad, v tomto případě je vždy nejlepším řešením betonová základna.
  • Raději ukotvit – domky v naší nabídce lze ukotvit skrze podlahu (domky KETER) či obvodový rošt (domky ROJAPLAST), díky tomu bude domek stabilnější a nemusíte se bát nevlídného počasí.
  • Zamknout! – doporučujeme zakoupit kvalitní visací zámek, který zajistí ochranu uskladněných předmětů před odcizením.
  • Regály a police – pro lepší uspořádání doporučujeme dokoupit regály, které zajistí snadnější uskladnění. Některé modely (Oakland, Artisan, Newton) mají vrtné stěny, a tak lze libovolně přivrtat police. https://www.galobe.cz/regaly-drzaky/
  • Přístřešek nebo dřevník navíc – některé kovové modely Rojaplast májí postranní přístřešek či dřevník, využijte tedy tento prostor pro uskladnění předmětů a náčiní, které by Vám uvnitř domku mohli udělat nepořádek.

luke-A cold grey malý

Tip:

Zahradní domek rozhodně nemusí být pouze nudnou stavbou pro uskladnění zahradního náčiní, některé modely, jako například modely Oakland či Artisan, lze bez problémů natřít nebo vrtat do stěn.

Díky tomu si můžete ze zahradního domku vytvořit útulný koutek na Vaší zahradě!