Plastové produkty

V posledních letech kolem sebe můžeme pozorovat velký tlak na ekologii, třídění odpadů a výrobu z recyklovaných materiálů, což se samozřejmě týká mnoha materiálů, ale určitě se shodneme, že na vrcholu tohoto žebříčku bude jeden konkrétní materiál - PLAST!

Toto téma se samozřejmě netýká pouze plastových láhví a igelitových tašek, ale všech produktů, které se z plastu vyrábějí. Tímto článkem bychom Vám rádi více přiblížili naše produkty z plastu a ukázali Vám, že i našim výrobcům na ekologii záleží.

salemo-3-seater-mont

Naším hlavním partner pro produkty z plastu je jednoznačně společnost KETER GROUP, pod kterou naleznete značky KETER, ALLIBERT, CURVER, KIS.

Tato společnost byla založena v Izraeli před více než 70 lety a dnes najdete její produkty po celém světě, a to od sortimentu drobných produktů z kategorie domácích potřeb až po robustní zahradní domky.

Aktuálně je cca 70 % produkce této společnosti tvořeno z recyklovaných materiálů, které je samozřejmě možné opětovně recyklovat.

keter recyklace

V naší nabídce naleznete opravdu velký výběr produktů výše uvedených značek a my jsme se rozhodli Vám přiblížit alespoň malou část z nich. 

  • Zahradní nábytek CORFU – v naší nabídce naleznete velké množství setů, ale i samostatných produktů z řady CORFU, která má atraktivní design a je velice praktická. Materiál se snadno čistí a je odolný vůči UV záření. Sedací části jsou navíc doplněny o pohodlné podušky. Všechny produkty CORFU lze zakoupit ve třech barvách – grafit, hnědá, cappuccino.

corfu fiesta

  • Úložný box KENTWOOD 350L – velký pomocník do každé zahrady! Velký úložný box, který se hodí pro uskladnění například podušek, zahradního náčiní nebo třeba hraček. Velká výhoda je i jeho pevnost, díky které unese horní víko až 220 kg a box tak můžete klidně využít jako lavici.

kentwood

  • Funkční a praktické INFINITY boxy – úložné boxy v mnoha velikostech a moderních pastelových barvách. Pokud chcete Vaši domácnost sladit do dokonalosti, můžete přidat i koše na prádlo ve stejném designu.

infinity

  • Ten pravý stůl pro kutily – rychle-rozkládací pracovní stůl KETER využije profík i domácí kutil! Funkční a praktický stůl s nosností přes 450 kg. V naší nabídce navíc naleznete i mnoho dalších produktů do dílny.

stul keter

TIP:

Některé soupravy, jako například soupravy EMMA, CORFU BOX, CORONA BOX, mají součástí praktický stolek, který slouží zároveň jako úložný box! Nemusíte tak řešit, kam uklidit podušky. 

Stejnou výhodu mají i lavice PATIO, EDEN a HUDSON, u kterých je úložný box umístěn přímo pod sedací částí lavičky, můžete tak jednoduše spojit příjemné s užitečným - tedy zakoupit designovou lavici, do které navíc uschováte vše potřebné z Vaší zahrady či terasy.