Babí léto

Léto bohužel pomalu končí a s chladnějším počasím přichází období, kdy na zahradě či terase budeme trávit stále méně a méně času. Horké letní dny vystřídají chladnější rána a časté přeháňky. V naší nabídce však najdete mnoho produktů, které Vám právě v tomto podzimním období zpříjemní dny nebo je využijete pro uložení všeho, co již tento rok na zahradě určitě nevyužijete!

17199240-alabama-set-6926-rgb (1)

Babí léto je jedno z nejkrásnějších období v celém roce a je zapotřebí tyto dny, které ještě můžete strávit na Vaší zahradě či terase, opravdu pořádně využít. Abyste si mohli ještě užít rodinné večeře či posezení s přáteli, doporučujeme posezení umísti pod naši pergolu BRUCE.

Pergoly BRUCE jsou v naší nabídce ve dvou barevných variantách polykarbonátu – čirý a šedý polykarbonát. A samozřejmě v několika velikostech od 314 cm až po 618 cm. U pergol lze jednoduše nastavit výšku zadní strany a polohu nohou tak, abyste pohodlně mohli vše připevnit podle Vaší terasy či zahrady. Navíc jsou pergoly vybaveny praktickým odtokovým systémem a vodu tak můžete jednoduše zachytávat do sudu či svézt přímo do záhonů. Pergolu můžete samozřejmě využívat i celou zimu, ale doporučujeme se tepleji obléknout!

bruce-d-sedy-polykarbonat

Bohužel s čím dál chladnějším počasím, bude zapotřebí uskladnit některé produkty, které již přes zimu nevyužijete, jako například zahradní nábytek, podušky či gril. V tom Vám určitě pomohou naše zahradní domky, zahradní skříně či úložné boxy!

Vždy záleží, co vše budete chtít uskladňovat a zdali máte na zahradě či terase dostatečný prostor pro konkrétní produkt. Doporučujeme samozřejmě zakoupit zahradní domek, ale ne vždy je zapotřebí takto velké řešení. Pokud budete uskladňovat například pouze podušky či menší předměty, tak Vám určitě skvěle poslouží úložný box.

Úložné boxy u nás v nabídce naleznete v mnoha velikostech od objemu 113L až po opravdu velké boxy o objemu 870L.

17210604-new-2021-kentwood-storage-box-350-l-9280-rgb

Rady:

  • Pomocník pro úklid - v podzimní období budete určitě řešit i úklid celé zahrady, pro tuto činnost rozhodně využijte naše praktické vozíky EASY GO a SUPER PRO.
  • Suché dříví lépe hoří – pokud topíte dřevem, určitě využijete naše dřevníky, které udrží Vaše dřevo pěkně v suchu.
  • Kompostuj – při podzimním úklidu listí určitě využijte naše kompostéry.

17199467-easy-go-breeze-50-l-5109-rgb_1wa-c-cold-grey17186362-e-composter-with-base-340l-6414-rgb_1