Vybavte si dílnu

Snad každý z nás zná oblíbené fráze „co Čech, to kutil“ nebo „zlaté český ručičky“, k našemu českému kutilství je ale zapotřebí přidat i správné nástroje, vybavení a mít v dílně vždy vše při ruce. V naší nabídce máme řadu produktů, které se Vám v dílně budou rozhodně hodit a díky nim bude Váš kutilský koutek vypadat nejen skvěle, ale už nebude problém v něm najít vše potřebné!

Úložný prostor a přehled je základ! Vytvořte si perfektní přehled o každém Vašem nástroji a materiálu, který v dílně máte. Ať už se jedná o velké bourací kladivo, sadu klíčů nebo třeba jen vruty, šroubky či hřebíky. K těmto účelům Vám skvěle poslouží naše skříně, regály a organizéry. Doporučujeme kombinovat všechny tyto produkty.

  • Skříně, které zaručí, že Vaše nástroje budou uloženy v čistotě. Díky možnosti uzamčení i v bezpečí. Doporučujeme například řadu LOGICO, u které můžete vybírat ze čtyř velikostí.
  • Regály, které lze propojovat a případně připevnit ke zdi. Díky tomu můžete vytvořit velký a pevný úložný prostor podle Vaší potřeby.
  • Organizéry, u kterých můžete vybírat ze všech možných velikostí a typů, ať už preferujete zavěšení na zeď, zásuvkový nebo zásobníkový systém.

Pokud využíváte nářadí i mimo dílnu, máme pro Vás v nabídce mnoho přenosných kufrů a organizérů, které využijí jak domácí kutilové, tak profesionální řemeslníci. Záleží jen na Vás, zdali zvolíte menší samostatně přenosný kufr či profesionální set, který můžete skládat dle Vašich potřeb jako například RIGID SET!

TIP:

Bohužel ne každý má možnost si vybavit dílnu ve svém sklepě či garáži. Máme pro Vás řešení. Díky opravdu velkým a skvěle vypadajícím modelům zahradních domků Newton, Oakland nebo Artisan, můžete svou dílnu přesunout na Vaši zahradu!