Povánoční úklid a akční nabídka

Vánoční svátky jsou definitivně za námi, ale jaro je ještě daleko, a tak nastává příhodný čas na pořádný úklid a uspořádání věcí ve skříních či spíži. Je přeci fajn začít nový rok s čistým štítem.

Nejtěžší je vždy začít, tak to vezměte z gruntu rovnou od podlahy s kbelíky či lavory od značky CURVER. Vybírat můžete z různých barevných variant.

Znáte ten pocit, když něco hledáte, jdete na jisto a pak zjistíte, že to není na svém místě?

Uspořádejte si věci ve skříních a komodách tak, že bude radost je vracet na své místo. V tom Vám může pomoci celá řada úložných boxů INFINITY. V naší nabídce naleznete různé velikosti a barvy, můžete volit mezi plným provedením a provedením s dírkami. Jednotlivé úložné boxy mají víka a snadno jich poskládáte hned několik na sebe.

Dětské hračky nebudete mít nikdy stoprocentně uklizené, ale v uloženém v boxu je máte za chvilku. Občas Vám s tím pomohou i děti, které mohou boxy využít jako garáž, domek či skrýš.

Doporučujeme také organizéry do šuplíků, díky nimž budete mít dokonalý přehled. Využití najdou určitě v koupelně, v ložnici, na pracovním stole i v kuchyni.

Způsobů využití je prostě nespočet.

A pokud byste potřebovali dodatečný úložný prostor nejen v koupelně či pracovně, který ale můžete kdykoliv dle potřeby přesunout, tak regál se šuplíky INFINITY představuje ideální, moderní a zároveň designové řešení.

A protože na dokonalosti není nic špatného, můžete úložné boxy sladit i s koši na čisté a špinavé prádlo INFINITY a pak není potřeba koše schovávat ve skříni, kde akorát zabírají místo, když mohou pěkně doplnit celkový vzhled.

 Každý měsíc nová akce

Nově jsme pro Vás připravili sekci GALOBE AKČNÍ NABÍDKA, kam budeme pravidelně přidávat speciální nabídky a již teď tam na Vás čeká spousta exkluzivních slev. I tato sekce je rozdělena na podkategorie, aby se Vám v ní lépe hledalo.

Pro tento měsíc doporučujeme skládací stůl KETER, který je skvělým pomocníkem profesionálovi i domácímu kutilovi.

Stůl snadno složíte a přenesete za pomoci integrované rukojeti. Pevné kovové nohy zajistí dostatečnou stabilitu pro práci. Můžete využít pracovní plochu o rozměrech 85 x 55 cm. Součástí stolu jsou i odnímatelné svorky, které je možné instalovat jak horizontálně, tak i vertikálně. Nosnost stolu až 450 kg.