Dochází Vám inspirace a tipy na vánoční dárky?

Je před námi bronzová adventní neděle a v adventním kalendáři otevíráme další a další okénko. Čas nezadržitelně běží a svátky vánoční se blíží.

Hlavní význam Vánoc by měl být v trávení času se svými blízkými. Přestože dárky samozřejmě nejsou nejdůležitější součástí těchto setkání, snažíme se právě těm nejbližším vždy udělat radost a potěšit je promyšleným dárkem.

Ale co když Vám již dochází inspirace a na žádný tip na vánoční dárek nemůžete přijít? Připravili jsme pro Vás několik tipů na praktické dárky, které zajisté vykouzlí úsměv na rtech každého člena rodiny.

Dárek, který využijete jak v exteriéru, tak interiéru, je závěsné křeslo SANTIAGO. S velmi pevnou konstrukcí a nosností až 150 kg ho zajisté využije nejen obdarovaný a ani nemusí počítat kila snědeného cukroví.

10364_santiago-zavesne-kreslo

I když venkovní teploty posezení na zahradě zrovna nepřejí, s novou houpačkou RAVENNA se již můžete těšit na dlouhé letní večery. Houpačku je možné jednoduše rozložit na lehátko, a tak pozorování hvězd mohou zabránit už jen mraky.

10226_ravenna-zahradni-houpacka-kovova-030-06

Velmi praktickým dárkem může být i vchodový přístřešek, který si můžete vybrat hned z několika velikostí. Lehká konstrukce a za standardního používání téměř nezničitelný polykarbonát propojí příjemné s užitečným.

10208_vchodovy-pristresek-120x80cm

Čekání na jaro můžete zkrátit darováním truhlíku, který v zimě obdarovaný osází například vřesy a na jaře už nebude viset ve vzduchu otázka: „Kam s ním?“, ale jen „Co tam?“, aby kvetl co nejvíce?

8450-1_truhlik-64cm-hnedy

Obrovská studna inspirace se nachází v sekci Vybavení Do Domácnosti. Zde vybíráte z nepřeberného množství domácích potřeb, úložných boxů, vybavení do kuchyně či do koupelny. Co třeba designový set košů na čisté a špinavé prádlo z řady JUTE, který můžete ještě navíc doplnit úložnými boxy ve stejném provedení a vyladit tak koupelnu k dokonalosti.

jute kolekce

Pokud nejste spokojeni s uspořádáním věcí v garáži či dílně, můžete darovat plastové policové regály, které mají opravdu velkou nosnost a naznačit tak, že by bylo záhodno začít s malým či generálním úklidem.

 9692-2_regal-plus-xl-5

A v žádném případě nemůžete zapomenout na Vaše čtyřnohé mazlíčky, pro které nabízíme široký výběr kvalitních pelíšků od značky Petsy. Tato česká značka si pečlivě vybírá každý design a provedení, takže zajisté naleznete svého favorita. Doporučení od nás jsou sametové pelíšky z řady ROYAL v atraktivních barevných provedeních.

11228-1_pelisek-royal-55-cm-zlata

Vybírat je opravdu z čeho. Nakupte na jednom místě, ať už máte vše připraveno a můžete si v klidu užívat předvánoční čas.

Klidný advent Vám přeje Tým Galobe.