Pomocníci do dílny

Každý kutil i profesionál potřebuje spoustu pomocníků, aby dosáhl nejlepšího možného výsledku své práce. Takový pomocník může být mnohdy nedocenitelný.

Dvě ruce někdy stačí, ale dřevěná pracovní koza Vám usnadní například natírání, zatloukání hřebíků či poslouží i jako lešení pro nanášení tapet či malování stěn. V naší nabídce naleznete dva typy dřevěných koz menší Economic a větší Profossional. Kozy jsou z kvalitního bukového dřeva. Lze je jednoduše složit a uschovat pro další potřebné použití.

koza-pracovni-economic-21120     koza-pracovni-professional-20200

Topná sezóna je v plném proudu a pro přípravu dřeva Vám skvěle poslouží dřevěná koza na řezání dřeva. S nosností až 100 kg na ní můžete řezat opravdu velké části kmenů či polena. I tuto kozu jednoduše složíte a uskladníte tak, abyste ji měli kdykoliv pro případ potřeby po ruce.

koza-drevena-sna-drevo-2

Někdy pomoc spočívá i v tom, že dosáhnete na místa, kde jsou věci, které tak často nepoužíváte. Místa není nikdy dost a je zapotřebí využít každého volného prostoru. Dvoustupňové i třístupňové schůdky Vám s tímto pomohou. Přírodní borovicové dřevo navíc pěkně vypadá a může to tak být i doplněk Vašeho domova. Stejně jako dřevěná stolička, která jistě najde mnohá využití v každé domácnosti.

schudky-vyssi-1stolicka-drevena-21100schudky-drevene-3-stupne-20120

Lépe se vždy pracuje, když máte Váš pracovní prostor uklizený. Nářadí, náhradní díly i drobné elektrické pomocníky můžete umístit do dřevěných policových regálů. Každá police unese až 30 kg a je na Vás, zda využijete regál se třemi, čtyřmi či pěti policemi.

regaly-drevene

Po práci by měl následovat odpočinek nebo dokonce odměna. A mnozí z nás si nedokáží večer představit bez sklenice dobrého vína. Máte vhodný prostor pro skladování vín? Podívejte se na naše nové dřevěné stojany na víno. Může to být designový doplněk, ale i skvělý způsob pro skladování až 56 lahví dobrého vína.

regal-na-vino-13900-2police-na-vino-ctverec-23610-3

Vyberte si toho nejvhodnějšího pomocníka a usnadněte si svoji práci.