Hledáte křesla pro každou příležitost?

Při organizaci konferencí, cateringových akcí, koncertů či jiných akcí zaručeně využijete křesla s dlouhou životností a zároveň s atraktivním designem a barvami, které Vás odliší od konkurence.

Přesně tuto kombinaci nabízí plastová křesla, která v mnoha provedeních naleznete v naší nabídce. Jednoduchá, ale velmi praktická křesla MOSK a EMMA jsou vyrobena ze 100% recyklovaného materiálu. Jedna z jejich největších výhod je velmi pevná konstrukce z kompozitního materiálu, který je navíc vyztužen skelnými vlákny. Díky tomuto materiálu mají křesla nosnost až 150 kg a hravě si poradí i s nadstandardní zátěží.

zahradni-kreslo-mosk-taupezahradni-kreslo-emma-petrolejova (1)zahradni-kreslo-mosk-seda (1)

Moderní pojetí křesel nabízí i křesla GRID a BARS se zajímavou opěrkou. I u těchto křesel můžete vybírat mezi variantou s područkami a bez područek.

zahradni-kreslo-grid-cervenazahradni-kreslo-bars-taupezahradni-kreslo-grid-antracit

Mezi netradičními barevnými provedeními naleznete například barvu cihlovou, hořčicově žlutou, olivovou, velbloudí hnědou či petrolejovou. Křesla v těchto barvách osvěží každý prostor nejen v domácnosti, ale i v restauracích či kavárnách.

zahradni-kreslo-mosk-armchair-cihlova (1)   zahradni-kreslo-bilros-horcicove-zlutazahradni-kreslo-bars-olivovazahradni-kreslo-bars-armchair-velbloudi-hneda_1zahradni-kreslo-emma-petrolejova (1)

Všechna křesla jsou stohovatelná, což samozřejmě usnadní jejich uskladnění a manipulaci s nimi. Jsou odolná vůči UV záření, takže je využijete nejen v interiéru, ale i v exteriéru například na předzahrádce.

Mezi klasická křesla do komerčních prostor patří křesla s plastovým sedákem, hliníkovými nohami a velmi lehkou konstrukcí. Mají univerzální design a univerzální použití. Ideální jsou do jídelen, čekáren a mnoha dalších prostor. Právě křesla ANA, NONA a LISA patří do této tradiční kategorie.

kreslo-ana-bezova    kreslo-lisa-cerna   kreslo-nona-taupe

Možností, tvarů a barev je opravdu hodně a je jen na Vás, které vyberete.