Návrat do školy

Někdo už se těší, až se děti zapojí do standardního školního procesu a nebude zapotřebí vymýšlet vlastní program a hlídání. Jiní by zase ještě aspoň měsíc bez každodenní rutiny uvítali. V každém případě čas nezastavíme a je vždy fajn začít s čistým štítem.

Připravte dětem psací stůl tak, aby měly vše důležité hned po ruce. Určitě budete potřebovat stojánek na tužky, organizéry a košíky na odkládání sešitů či poznámek. Vše potřebné najdete například v řadě My Style či KNIT od značky Curver, díky čemuž budou Vaše děti připraveni efektivně a zároveň stylově.

My Style collection

Co děláme o přestávce? Hrajeme si na hlodavce ;-). Svačina nesmí v přípravě do školy chybět. Bez ní by se to vyučování nedalo přečkat. Vybírejte z široké nabídky svačinových boxů. Pro menší žáky můžete volit z motivů ledového království, Disney, Aut či Star Wars. Starší studenti upřednostní například Lunch & Go boxy, či dózy SMART FRESH, které zajistí stoprocentní těsnění a po použití je lze umýt v myčce.

LUNCH and GO     SMART FRESH

 

 

Co děláme po přestávce? Hrajeme si na zvědavce. A aby měli studenti všechny sešity s jejich vědomostmi neustále po ruce, je zapotřebí velké množství úložných prostorů, když už k tomuto účelu nestačí psací stůl, můžete si pořídit pojízdnou komodu se šuplíky, které poskytují dostatek místa a zároveň je můžete umístit kamkoliv, kde je místo a popřípadě kdykoliv dle potřeby přemístit. Záleží už jen na Vás, zda dáte přednost hravým barvám či zvolíte decentnější provedení. Značka Rotho Vám nabízí obě varianty.

komoda Country colors     komoda Country white.png

Tak už máte vše pro Vaše děti nachystáno, abyste mohli Vy i Vaše školou povinné děti v klidu vstoupit do nového školního roku?